Продукти

LED лента – LED осветление за кухня

LED лента – LED осветление за кухня
18 декември 2020

Кой е най-лесния начин да преобразите вашата кухня, хол или стая?

Как да вдъхнете нов живот  в декоративните ниши на стената? Как може да накарате помещенията в дома да станат функционални, а ретро-мебелите да придобият един нов и по-светъл блясък? Отговора е учудващо прост и семпъл: Светодиодни (LED) ленти!


Състоянието на кухнята може да отразява идеалите на собствениците си.

 

 

Внасяйки мека светлина, LED лентата създава акцент и осветява нишите, шкафовете с прибори,чекмеджета, рафтовете, тъмни ъгли и други области, които се нуждаят от повече осветление и по тази начин имате възможност да създадете комфорт в помещението. Ако решите може да ползвате LED профили от ПВЦ, в които идеално се вграждат светодиодни ленти.Безкрайно много са идеите за интериора с LED осветление.

Ако имате стъклен плот в кухнята, защо не го осветите отдолу с LED светлини? LED лентите ще осигурят невероятен драматичен акцент върху повърхността на стъкления плот.Стъклен рафт и плот с LED осветлениеLED лентите са прекрасен избор за осветление на всякакви помещения в жилища, офиси, гаражи, витрини, означения, развлекателни центрове и др.LED лентите са прекрасен избор за осветление на всякакви помещения в жилища, офиси, гаражи, витрини, означения, развлекателни центрове и др.